+31 (0) 186 745 473 info@brtc-packaging.nl

WEBSHOPVERPAKKINGEN

FOLIES

VERPAKKINGSTAPE

MACHINES

KARTON

BESCHERMINGSMATERIAAL

OMSNOEREN

BEDRUKTE HAND/MAATWERK

Machinefolie

BRTC-Packaging levert verschillende soorten machinewikkelfolie. De machinewikkelfolie kan geleverd worden in verschillende diktes en rekpercentages.

Onze standaard machinewikkelfolie is een ldpe cast film welke bestaat uit 22lagen folie. Afhankelijk van uw goederen op de pallet en uw wikkelmachine kan er gekozen worden voor een 150% tot 350% rek machinefolie. Naast deze rekpercentages kan er gekeken worden naar de benodigde dikte. Wanneer deze twee factoren juist op elkaar zijn afgestemd levert u een mooi gewikkelde pallet af aan uw klant waarbij de goederen onbeschadigd zijn en zal u niet meer dan nodig folie verbruiken.

Naast onze standaard kwaliteiten heeft BRTC-Packaging ook nanofolie in het assortiment, dit is een wikkelfolie welke is opgebouwd uit 33 lagen folie. Met deze nanofolie kunt u met een dunnere folie en minder grammage wikkelen wat u zowel folie als geld bespaart.

Onze standaard kwaliteiten kunnen ook geleverd worden met een gladde buitenzijde zodat pallets niet tegen elkaar gaan kleven. Dit wordt voornamelijk gebruikt in de bloemen en planten sector.

Tevens hebben wij naast de LDPE cast film ook blown film in het assortiment.

Door onze grote opslagcapaciteit is het mogelijk om gebruik te maken van afroepcontracten waarmee u zeker weet dat u nooit misgrijpt. Wij kunnen dan met een afroepcontract altijd een dag later leveren.

Ook kunt u bij BRTC-Packaging uw machinewikkelfolie laten bedrukken. Door onze eigen productie hebben wij hiermee korte levertijden.

Mocht u interesse hebben in onze machinewikkelfolie of vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

HEEFT U VRAGEN?

Bel met één van onze adviseurs: +31(0)186-745473

HEEFT U VRAGEN?

Bel met één van onze adviseurs:
+31(0)186-745473