+31 (0) 186 745 473 info@brtc-packaging.nl

WEBSHOPVERPAKKINGEN

FOLIES

VERPAKKINGSTAPE

MACHINES

KARTON

BESCHERMINGSMATERIAAL

OMSNOEREN

BEDRUKTE HAND/MAATWERK

Handrollen stretchfolie

Handwikkelfolie wordt bij BRTC-Packaging zelf geproduceerd. Met onze automatische lijnen worden er duizenden rollen per dag geproduceerd. Van een 7mu pre-stretch (voorgerekte folie) tot een 35mu standaard handwikkelfolie, iedere kwaliteit is mogelijk.  Inklappen

Pre-stretch rollen worden voornamelijk gebruikt voor het insealen van karren en de normale handwikkelfolie voor het sealen van pallets. One side cling folie behoort ook tot de mogelijkheden. De buitenzijde van deze folie is totaal glad waardoor deze voornamelijk gebruikt wordt in de bloemen en plantensector. Met de nano handwikkelfolie, ook wel high slip genoemd, kunt u met 11 mu uw pallets net zo strak insealen als voorheen met 17 of 20 mu. Daarnaast behoort het ook tot de mogelijkheden om kokerloos aan u te leveren.

Behalve transparante folie is het ook mogelijk om uw handfolie in het zwart of andere kleuren te leveren. U kunt uw handfolie ook personaliseren door deze te laten bedrukken.

Naast onze voorraad kunnen wij mede door onze eigen productie snel schakelen waardoor de levertijden kort zijn. Ook kunt u bij BRTC-Packaging werken met afroepcontracten zodat u altijd de volgende dag de handwikkelfolie in huis heeft.

Heeft u interesse of vragen over de mogelijkheden van onze handwikkelfolie neem dan gerust contact met ons op.

 

 

HEEFT U VRAGEN?

Bel met één van onze adviseurs: +31(0)186-745473

HEEFT U VRAGEN?

Bel met één van onze adviseurs:
+31(0)186-745473