+31 (0) 186 745 473 info@brtc-packaging.nl

WEBSHOPVERPAKKINGEN

FOLIES

VERPAKKINGSTAPE

MACHINES

KARTON

BESCHERMINGSMATERIAAL

OMSNOEREN

BEDRUKTE HAND/MAATWERK

Coex zakken

Coex zakken worden ook wel webshopbags, verzendzakken of koerierszakken genoemd. Coex zakken zijn zeer lichte enveloppen van PE. PE heeft de eigenschap dat het zich makkelijk aan het product aanpast. Doordat steeds meer bedrijven, waaronder internetwinkels en postorderbedrijven pakketjes versturen, is er veel vraag naar een stevige verzendzak. De coex zak voorziet in deze behoefte.

De verzendzakken zijn enorm sterk en relatief goedkoop om spullen in te versturen. De zakken kunnen worden voorzien van één of twee plakstrippen. De plakstrippen zorgen voor een snel inpakproces voor uw bedrijf. Daarnaast kan de consument het pakketje door middel van de retourstrip op de webshopbag eenvoudig retourneren.

Ook is de webshopbag ideaal te gebruiken voor uw reclame-uiting, aangezien de coex zakken zich ideaal lenen voor een bedrukking. U kunt onze verzendzak al vanaf 5.000 stuks laten bedrukken. De zakken zijn vaak zwart van binnen en wit van buiten. Doordat er op een witte ondergrond wordt gedrukt zijn de bedrukkingen zeer mooi en helder van kwaliteit, waardoor uw reclame-uiting goed tot zijn recht komt.

BRTC heeft een aantal formaten op voorraad en is tevens in de mogelijkheid om ook speciale formaten voor u te produceren.

Heeft u belangstelling in onze standaard zakken of wilt u de mogelijkheden weten voor uw bedrukking? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op.

HEEFT U VRAGEN?

Bel met één van onze adviseurs: +31(0)186-745473

HEEFT U VRAGEN?

Bel met één van onze adviseurs:
+31(0)186-745473